Winkelen Rotterdam

Welkom op de Nieuwe Binnenweg; een levendige straat met een schat aan winkels. Stuk voor stuk bieden zij een unieke en onvergetelijke winkelervaring, perfect voor een dagje winkelen Rotterdam. Wij nemen je mee op een ontdekkingstocht langs een aantal karakteristieke winkels, waar de veelzijdigheid van Rotterdam tot leven komt.

Winkelen rotterdam the punch de nieuwe binnenweg

Bekijk onze winkelstraat

Winkelen Rotterdam op een straat vol historie en moderne allure

De Nieuwe Binnenweg is niet zomaar een winkelstraat; het is een levendige vertelling van het verleden en heden van de stad. Oorspronkelijk ontstaan in de 13e eeuw als bescheiden voetpad, heeft de Nieuwe Binnenweg zich ontwikkeld tot een levendige mix van historie en moderniteit. Dit maakt winkelen in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg werkelijk een bijzondere ervaring.

Richt je blik omhoog en ontdek

Richt je blik tijdens je dagje winkelen Rotterdam omhoog of verken de zijstraten. Laat de spreuk van Jules Deelder je begroeten en aanschouw muurschilderingen die de straat sieren. Laat Paul McCarthy' s Santa Claus je gids zijn, een eigenzinnig kunstwerk dat sinds 2008 het Eendrachtsplein verbindt met zowel de Oude als de Nieuwe Binnenweg.

Diversiteit ten top

Voor een dagje shoppen Rotterdam biedt de Nieuwe Binnenweg een overvloed aan mogelijkheden. Of je nu een liefhebber bent van de laatste modetrends of op zoek bent naar verfijnde delicatessen, in deze winkelstraat zul je het vinden. Wij nemen je mee door het rijke palet aan leuke winkels Rotterdam, waardoor je een glimp opvangt van de veelzijdigheid die deze Rotterdamse straat te bieden heeft.

Waar kan ik de beste mode-aankopen doen op de Nieuwe Binnenweg?

Voor unieke fashion finds moet je op de Nieuwe Binnenweg zijn. ThePunch, een kleine winkel met meer dan 25 jaar ervaring, pronkt met een van de grootste collecties Dr. Martens en Fred Perry. Maar er zijn nog meer leuke winkels in Rotterdam op het gebied van mode. De Kievit Optiek verwelkomt je bijvoorbeeld voor stijlvolle brillen. Voor prachtige sieraden kun je terecht bij juwelier Zigt Sieraden, en stap eens binnen bij Birkenstock voor slippers, sandalen en kleppers in diverse stijlen en kleuren.

Welke eetgelegenheden zijn aan te raden op de Nieuwe Binnenweg?

Je dagje winkelen Rotterdam is niet compleet zonder een lekkere traktatie. Duik in de culinaire wereld van de Nieuwe Binnenweg. Neem plaats bij VOORLOPIG voor een ontspannen koffiemoment, of geniet van een heerlijk ontbijt of lunch bij 30ml Rotterdam Centrum. Voor een snelle, smaakvolle hap “on the go” zijn Jordy's Bakery en Vlaamsch Broodhuys uitstekende keuzes. De Nieuwe Binnenweg verwelkomt fijnproevers met open armen!

Winkelen rotterdam de nieuwe binnenweg

Bekijk onze winkelstraat

Waar kan ik terecht voor design en interieur?

Voor de ware designliefhebber is een dagje winkelen Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg een ware ervaring. Metz Woninginrichting, de oudste woonwinkel van Nederland, is een schatkamer voor prachtige interieurstukken van gerenommeerde woonmerken. Bij Antiek en Curiosa BERTUS, een winkel die zijn producten wereldwijd zoekt, ontdek je prachtige artikelen, waaronder meubels, spiegels, Gispen lampen en kroonluchters.

The finishing touch

Je interieur is natuurlijk niet af zonder een mooie bos bloemen. Breng daarom voor het perfecte finishing touch tijdens het shoppen in Rotterdam een bezoekje aan Een bloemetje op tafel. Eigenaresse Lysbeth kweekt zelf de planten en bloemen in haar biologische tuin. Design kun je ook nog op een andere manier ervaren. Bij DIG IT UP kun je genieten van boeiende exposities, talkshows en publicaties, waarin de stadsgeschiedenis op een eigentijdse en boeiende manier tot leven wordt gebracht.

Winkelen Rotterdam: kom snel eens langs!

Tijdens een dagje winkelen Rotterdam vind je op de Nieuwe Binnenweg alles wat je nodig hebt. Je hoeft niet ver te gaan als je verschillende producten nodig hebt; alles is te vinden in één straat. Dat maakt het zowel leuk als duurzaam winkelen Rotterdam. Kom dus gauw eens langs en ontdek alle leuke winkels Rotterdam op één straat. We hopen je snel te verwelkomen!

google reviews

Een hele gezellige winkelstraat, waar veel te doen is.

Henk Martens