Woonwinkels Rotterdam ontdekken

De Nieuwe Binnenweg is niet alleen de langste en gezelligste winkelstraat van Nederland. Je vindt er ook nog eens fantastische en unieke woonwinkels Rotterdam. Ben je vandaag eens een keer niet op zoek naar kleding of make-up? Ontdek de winkelstraat die bij iedereen boven aan het lijstje met meubelzaken Rotterdam staat. En natuurlijk kun je tijdens het woonshoppen best even pauzeren en bijtanken aan de Nieuwe Binnenweg. Dan kun je daarna je woonwinkelroute weer vol energie vervolgen!

woonwinkels urban design hotelBekijk onze horeca!

Woonwinkels Rotterdam voor inspiratie

Wanneer je gaat samenwonen of je eerste huis gaat kopen, is een bezoek aan alleen maar woonwinkels Rotterdam niet altijd een must om inspiratie op te doen. Aan de Nieuwe Binnenweg vind je namelijk het 171. Urban Design Hotel. Slaap in een van de drie type kamers en ontdek of de urban interieurstijl iets voor jou is. Van badkamers in pasteltinten tot efficiënte indelingen en stijlvolle meubelstukken. Na een nachtje 171 heb je heerlijk geslapen én weet je ook welke meubelzaken Rotterdam je nog wilt bezoeken.

Woonwinkels Rotterdam - SuperMatique voor decoratie interieur

Voor de grotere meubels – tafels, stoelen en banken – ga je naar Metz Woninginrichting en voor de details zijn er andere woonwinkels Rotterdam, zoals SuperMatique. Je vindt er accessoires voor je eigen inrichting en bijzondere cadeaus om aan een ander te geven. SuperMatique onderscheidt zich door een grote diversiteit aan hebbedingen, van een bijzettafel in modern design tot klassieke vazen en schalen. Onze favorieten zijn de attributen met dieren, zoals de botervloot met het roodborstje of de schapenvaas.

Rotterdam woonwinkel voor de gedekte tafel

Het diner tijdens een bruiloft aankleden? Elke kerst een andere feestelijke tafel dekken? Of gewoon een zomers servies bij elkaar zoeken voor de picknick? Dat kan bij Kleur op tafel en het derde Servies. Bij deze twee winkels vind je alles wat je maar nodig denkt te hebben. Of het nu om het servies gaat dat je elke dag op tafel zet, of dat je die ene dag in je leven een bijzondere touch wilt geven met andere fraaie tafeldecoraties. De medewerkers van Kleur op Tafel en het derde Servies geven je ook graag cadeauadvies.  

Voor maatwerk naar woonwinkel Rotterdam centrum: Atelier Theo

En met maatwerk bedoelen we letterlijk dat Atelier Theo voor jou iets voor je interieur op maat maakt. Wie voor kwaliteit gaat, laat hier bijvoorbeeld zijn gordijnen maken. En wil je mixen en matchen met andere meubelstukken. Dan kan het team van dit atelier niet alleen je gordijnen ontwerpen, maar bijvoorbeeld ook je stoelen van een hoes in dezelfde print voorzien. Heb je nog een kledingstuk met sentimentele waarde van een dierbare? Ook daar weten ze bij Atelier Theo wel raad mee. Alles voor een bijzonder interieur!

woonwinkels rotterdam supermatiqueBekijk onze horeca!

Rotterdam woonwinkel paradijs

Andere woonwinkels en meubelzaken Rotterdam zijn Antiek en Curiosa BERTUS (voor decoraties en meubels uit elke hoek van de wereld) en Een bloemetje op tafel (voor groen en bloem in huis).Houd de Nieuwe Binnenweg elk seizoen in de gaten voor de nieuwste en spannendste trends op het gebied van interieur en styling. En ontdek alle design winkels lekker op je gemak, want aan variatie en keuze is er bij woonwinkels Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg zeker geen gebrek!

Bekijk ook...