Uitgaan in Rotterdam: wat maakt de Nieuwe Binnenweg zo uniek?

De Nieuwe Binnenweg, een van de meest levendige straten van Rotterdam, biedt een rijke mix van cultuur en entertainment. Hier, in het hart van de stad, vind je alles, van knusse kroegen tot bruisende muziekpodia. Of je nu een local bent of een bezoeker die wil uitgaan in Rotterdam, deze plek heeft de perfecte avond voor iedereen. Wij, als ondernemersvereniging van de Nieuwe Binnenweg, vertellen je graag waarom dit de place to be is! 

Poppodia en muziekcafés: een podium voor diversiteit

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de Nieuwe Binnenweg. De straat heeft enkele van de beste muzieklocaties van de stad, waar live optredens en verschillende culturen centraal staan.

Rotown: het epicentrum van muziek

Rotown is een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Deze plek biedt niet alleen een podium aan opkomende bands, maar organiseert ook avonden met diverse muziekstijlen, van indierock tot elektronische muziek. Het is de perfecte locatie om met vrienden te genieten van goede muziek in een gemoedelijke sfeer.

Rotown overzicht

Jazzcafé Dizzy: relaxen met jazz

Jazzcafé Dizzy is een oase voor de liefhebbers van jazzmuziek. In dit intieme café kun je enkele van de beste lokale en internationale jazzartiesten live zien optreden. Het is de ideale plek om te ontspannen na een drukke dag en te genieten van de melodieuze klanken van de jazz.

Uitgaan in Rotterdam: kies voor nachtelijke bars en pubs

Uitgaan in Rotterdam in de Nieuwe Binnenweg biedt meer dan alleen muziek; het is een uitgaansbestemming waar je tot diep in de nacht kunt genieten.

Bar3: waar de nacht tot leven komt

Bar3 is bekend om zijn levendige nachten waar dj's en live bands het publiek tot de vroege uurtjes vermaken. Het is een plek waar je kunt dansen, lachen en onvergetelijke herinneringen kunt maken.

Stalles: bier en gezelligheid

Stalles is de ideale ontmoetingsplek voor wie houdt van een informele sfeer met goed bier. Met een uitgebreid bieraanbod en heerlijke pizza's is dit de plek waar je gemakkelijk een hele avond kunt vertoeven.

Specialistische biercafés: ontdek je nieuwe favoriete bier

Voor bierliefhebbers die uitgaan in Rotterdam is de Nieuwe Binnenweg een paradijs. Hier vind je diverse biercafés die zich onderscheiden door hun unieke aanbod.

Biercafé Boudewijn: een wereld van bier

Een van die biercafés is Biercafé Boudewijn. Dit café biedt een uitgebreide selectie van zowel tap- als flessenbieren. Met regelmatige bierproeverijen en een deskundige staf, is dit de perfecte plek om nieuwe bieren te ontdekken en meer te leren over de biercultuur. Perfect voor een avondje uit óf om bijvoorbeeld cadeau te geven aan een echte bierliefhebber!

bar van boudewijn

Uitgaan in Rotterdam: kies voor de Nieuwe Binnenweg!

De Nieuwe Binnenweg in Rotterdam biedt een uitgaanservaring die je nergens anders vindt. Of je nu op zoek bent naar een rustige avond met jazzmuziek of een nacht vol dans en levendigheid, deze straat heeft voor elk wel wat wils. Trek je dansschoenen aan en bereid je voor op een avond uitgaan in Rotterdam die je niet snel zult vergeten!

google reviews

Een hele gezellige winkelstraat, waar veel te doen is.

Henk Martens