Sranang Nieuwe Binnenweg – een icoon in de straat!

Als je het over dé horecagelegenheden in Rotterdam hebt mag Sranang Nieuwe Binnenweg niet ontbreken. Je moet hier een keer geweest zijn en de Chinees-Surinaams maaltijden geproefd hebben. We durven te wedden dat je er daarna vaker zult komen, want de smaken uit deze keuken zijn voortreffelijk. Wie van verse ingrediënten met smaakvolle kruiden houdt, zoals gember, knoflook en piment, gaat naar Sranang. Laat de moksie metie of de Javaanse nasi maar komen en ontdek jouw favoriete Surinaamse gerecht!

Sranang nieuwe binnenweg noodles eten

Bekijk onze Food

Sranang Binnenweg: al sinds 1981 een begrip in Rotterdam centrum

Als je al meer dan 40 jaar bestaat kun je enerzijds stellen dat de kwaliteit van de maaltijden gewoon goed is, anders overleef je het tegenwoordig niet. Anderzijds zegt het ook iets over onze behoefte aan Surinaamse en Chinese maaltijden. We worden met zijn allen graag culinair verwend. Bij Sranang gaat het niet alleen om volledige avondmaaltijden. Er zijn ook broodjes en snacks.

Zo vliegen de broodjes Tsa Sieuw (geroosterd buikspek) over de toonbank aan de Nieuwe Binnenweg en zijn de gefrituurde Bara’s niet aan te slepen. Ook vegetariërs kunnen bij Sranang Nieuwe Binnenweg terecht voor een goed gevulde maag. Op de menukaart staan meer dan tien gerechten met groenten en zonder vlees of vis. Er is zelfs een vegetarische roti plaat, vegetarische mihoen en vegetarische Tjauwmin.

Sranang Nieuwe Binnenweg – de reviews spreken voor zich

Ben je alleen maar vandaag in Rotterdam of woon je er permanent? Zodra je in de buurt van Sranang Nieuwe Binnenweg bent hoef je je neus maar achterna te lopen om lekker te kunnen eten. De verse kruiden en specerijen die bij Sranang in de maaltijden en snacks verwerkt worden prikkelen de zintuigen en smaken naar meer. En je zult niet de enige zijn die positief over de Chinees-Surinaamse lekkernijen is, want meer dan 500 gasten hebben een lovende review over het restaurant achtergelaten.

Als Sranang Binnenweg bij onafhankelijke reviews bijna vijf van vijf sterren scoort, dan weet je dat je goed zit. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam als je de Surinaamse termen niet kent. En als je niet afhaalt, maar in Sranang Eethuis plaatsneemt, voert de knusse en gezellige sfeer de boventoon. Bovenal zijn je voorgangers te spreken over de uitmuntende smaak van alles dat je mondje ingaat. Dat is toch waar het bij good food omdraait?

Sranang nieuwe binnenweg noodles op tafel

Bekijk onze Food

Sranang Nieuwe Binnenweg – er zijn er twee

Je hebt geluk als je van Chinees-Surinaams eten houdt, want je kunt naar twee verschillende locaties voor Sranang Nieuwe Binnenweg. Er is er eentje – die met die prachtige houten deuren en kozijnen in de voorgevel – en dat is Sranang Eethuis. Deze ligt op de Nieuwe Binnenweg 211A, iets verder van de 's-Gravendijkwal.

Dichterbij de 's-Gravendijkwal is Sranang Eethuis en Afhaalcentrum. Wanneer je aan het einde van de dag klaar bent met werken of uitgebreid hebt gewinkeld en weinig energie meer hebt om in het restaurant plaats te nemen, haal je gewoon lekker af! Voor Rotterdammers of vakantiegangers die in de buurt slapen is het ideaal, want je pakt gewoon de tram (halte's-Gravendijkwal) om je pakketje met geurige gerechten thuis of op de hotelkamer op te peuzelen. Het Sranang Binnenweg afhaalpunt ligt aan winkelstraat de Nieuwe Binnenweg 188D.

Bekijk ook...