Schoenenwinkel Rotterdam? Op naar de Nieuwe Binnenweg!

Voor schoenenwinkel Rotterdam hoef je maar op één plek te wezen en dat is de langste, gezelligste en meest gevarieerde winkelstraat van Nederland: de Nieuwe Binnenweg. Als je op de kaart kijkt, zie je dat de Nieuwe Binnenweg uit twee zones bestaat. Hier vind je niet alleen juweliers, optiekwinkels en veel verschillende horecagelegenheden, maar ook jouw schoenenwinkel Rotterdam centrum. Van modern tot klassiek en van nieuw tot tweedehands; Rotterdam centrum schoenenwinkels hebben van alles te bieden!

Schoenenwinkel rotterdam schoenen aan de muur nieuwe binnenweg

Bekijk onze fashion!

Schoenenwinkel Rotterdam – voor de liefhebber van sandalen

Birkenstock is de schoenenwinkel Rotterdam waar je elk seizoen weer de mooiste sandelen vindt. Modellen combineren de Birkenstock sandalen met een rok, een jeans of een stijlvol pak. Het ligt helemaal aan de kleur en het model sandaal dat je kiest om de combinatie te laten slagen. Vroeger had Birkenstock voornamelijk sandalen, maar die tijd is voorbij. Tegenwoordig kun je het hele jaar door in dit populaire schoenenmerk in Rotterdam lopen. Er zijn nu onder andere ook sneakers, laarzen, klompen en pantoffels.

Schoenenwinkel Rotterdam – speciaal voor grote maten

Bij de normale schoenenwinkel Rotterdam slaagt helaas niet iedereen. Iemand die voeten heeft die groter dan gemiddeld zijn, komt vaak van een koude kermis thuis na een dagje naar schoenen shoppen. Bij Caland Schoen is je slagingskans groter, omdat ze alleen maar grotere maten verkopen. Voor dames met maat 42 tot maar liefst 46 en voor heren met maat 47 tot 51 (!) biedt Caland Schoen volop keuze. Van een feestelijke schoen tot die makkelijke stapper; deze schoenen winkel Rotterdam is het paradijs voor grote voeten!

Ook de milieubewuste shoe shopper gaat naar schoenenwinkel Rotterdam

Ben je klaar met dieronvriendelijke praktijken en wil je niet alleen bij kleding, maar ook bij schoenen wat meer stilstaan bij het milieu? Tweedehands schoenen of schoenen vervaardigd van vegan grondstoffen trekken dan terecht jouw aandacht. Bij Joline Jolink – schoenenwinkel Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 82 – vind je meerdere milieubewuste opties. Noem het vintage of recycling, of ga voor nieuw maar dan wel voor milieubewustere materiaalkeuzen. Bij Joline Jolink kan dat!

Schoenenwinkel Rotterdam centrum voor opvallend schoeisel

Is doorsnee niet het eerste waar mensen bij jou aan moeten denken? Ga jij liever voor een unieke of opvallende pump, laars of veterschoen? Dan hebben we nog drie bijzondere adressen voor je aan de Nieuwe Binnenweg. Je treft er verschillende soorten en stijlen schoenen aan, al is het aanbod veel ruimer dan alleen maar schoenen. Je zult je ogen uitkijken bij:

  • The Punch – voor die stoere Dr. Martens boots (zwart of bont gekleurd, hoog of laag model, met of zonder veter, sandaal of Mary Jane met gesp)
  • Mascolori – voor een opvallend kleurrijke schoenencollectie voor mannen en vrouwen, ook bekend vanwege schoenen met exotische prints
  • Movimiento – voor vrolijke schoenen met een duidelijke knipoog naar het verleden, zoals pumps die in de seventies een hit waren

Schoenenwinkel rotterdam laarzen nieuwe binnenweg

Bekijk onze fashion!

Bij al deze winkels vind je schoenen die je zeker niet bij de grotere ketens zult vinden. Daarnaast hebben The Punch, Mascolori en Movimiento nog een veel uitgebreider assortiment, zoals kleding, sieraden en andere accessoires die je look helemaal compleet kunnen maken.

Voor schoenen die anders dan anders zijn ga je dus naar schoenen winkel Rotterdam aan winkelstraat de Nieuwe Binnenweg.

google reviews

Een hele gezellige winkelstraat, waar veel te doen is.

Henk Martens