Jordy's Bakery is er voor ontbijt, brunch én lunch

Bij je zoektocht naar een bakker op de Nieuwe Binnenweg kun je niet om Jordy's Bakery heen! Al ruim tien jaar is de ambachtelijke bakker aan de Nieuwe Binnenweg 97a gevestigd. Inmiddels is de bakkerij van Jordy Klootwijk en Marieke Goedhart dan ook een begrip in Rotterdam. Maar vergis je niet: Jordy's Bakery is niet alleen favoriet bij de lokale bevolking. Ook toeristen vinden hun weg naar deze bijzondere bakkerij aan de Nieuwe Binnenweg. De sfeervolle zaak met prachtige zwart-witfoto's is de ideale plek om van een heerlijk ontbijtje met vers brood te genieten.

Jordy's bakery pand denieuwebinnenweg

Bekijk onze Horeca

Jordy's Bakery's bijzondere broodsoorten

Het menu van Jordy's Bakery draait vanzelfsprekend om brood. De 'hero of the dish' in de gerechten die op de menukaart staan is desembrood. Je krijgt het in diverse soorten en smaken. Er is een naturel desembrood en een tarwe desem, maar ook het volkoren desem is een gewilde variant. En voor een goed gevuld desembrood is er eentje met knapperige hazelnoot en zoete vijgen. Verder kun je bij Jordy ook voor een rustieke Franse baguette – eventueel met zaden – terecht. Bij al het brood kun je ervan uitgaan dat het deeg met de hand gekneed is. Ook selecteert Jordy alleen het beste en meest voedzame meel. Zo is er voor mensen die na het eten van normaal brood weer snel honger krijgen het koolhydraat armer brood. Dit brood zorgt langer voor een verzadigd gevoel in de buik. De optelsom van kwalitatief goede basisingrediënten en het ambachtelijke bereidingsproces is terug te vinden in het eindresultaat. Hier proef je de liefde en aandacht nog die deze bakker elk dag weer aan zijn brood geeft.

Specialiteiten bij Jordy's Bakery – zoveel méér dan alleen brood

Wil je liever iets makkelijks om uit het vuistje te eten? Of een specialiteit van Jordy's Bakery proeven? Dan zijn de worstenbroodjes en broodjes Schorem een van de meest populaire producten. Vaste klanten blijven er speciaal voor terugkomen naar hun vaste adres aan de Nieuwe Binnenweg. En voor suikerbrood hoef je tegenwoordig ook niet meer naar Friesland, want Jordy heeft het aan zijn standaardassortiment met banket toegevoegd. Andere specialiteiten zijn de vegan muffins in de smaken naturel, chocolade of zwarte bessen. En iemand met een Frans ontbijtje verrassen? Dan zijn er – behalve die traditionele baguettes – ook echte croissants, pains au chocolat en pains aux raisins. Eigenlijk moet je de vitrine van Jordy's Bakery met eigen ogen gaan zien om een indruk van alle mogelijkheden te krijgen. Het wordt nog moeilijk kiezen tussen al die smaakvolle broden en het heerlijke lekkers!

Jordy's bakery denieuwebinnenweg

Bekijk onze Horeca

Jordy's Bakery voor foodies en liefhebbers van goed brood

Jordy's Bakery is een puur ambachtelijke bakkerij in het hart van de stad. Het is een fantastische plek om te gaan zitten voor een gezond ontbijt, een uitgebreide brunch of een smaakvolle lunch. Bij minder goed weer doe je dat binnen en bij goed weer kan dat buiten op het terras. Ook brood voor thuis of een zoet of hartig broodje haal je hier. Of je peuzelt het ter plekke op. De bakker Nieuwe Binnenweg is een ware verrijking van de gezellige winkelstraat. Van zoetigheid voor bij de koffie tot een vers sapje met gezonde boterham. En van versgebakken borrelbrood met pesto tot huisgemaakte jam. Je vindt het allemaal op de menukaart van Jordy's Bakery. Winkelen of werken in de buurt van de Nieuwe Binnenweg? Of Rotterdam als toerist ontdekken? Kom ook naar Jordy's Bakery! Elke dag van de week van 8.00 tot 18.00 uur geopend.

Bekijk ook...