Italiaanse delicatessen Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg

Italiaanse delicatessen zijn wereldberoemd vanwege hun heerlijke smaken en traditionele bereidingswijzen. Voor de lekkerste Italiaanse delicatessen Rotterdam nemen wij u mee naar een aantal van de beste winkels aan de Nieuwe Binnenweg. Of u nu op zoek bent naar verse pasta, olijfolie van topkwaliteit, of de perfecte fles Italiaanse wijn, deze winkels zijn een must-visit voor fijnproevers en liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Italiaanse delicatessen rotterdam restaurant denieuwebinnenweg

Bekijk onze Food

Italiaanse delicatessen Rotterdam van La Zia Maria

La Zia Maria Italiaanse Delicatessen, gelegen aan de Nieuwe Binnenweg 222a, is een Italiaans zaakje waar u heerlijke Italiaanse delicatessen Rotterdam kunt kopen. U kunt er genieten van een lunch, afhaalmaaltijden en specialiteiten zoals Mozzarella di Buffala en Siciliaanse cannoli. Daarnaast bieden ze ook catering voor verschillende evenementen en geven ze zelfs workshops tijdens besloten diners!

Wat wordt er verkocht?

La Zia Maria verkoopt een scala aan heerlijke Italiaanse gerechten en delicatessen. Enkele van de hoogtepunten zijn huisgemaakte lasagne, tagliatelle, tortellini en antipasti. Ze bieden ook specialiteiten zoals prosciutto di Parma D.O.P. panini en Siciliaanse cannoli. Naast deze lekkernijen vindt u er ook verse kazen, vlees en vis. De Italiaanse delicatessenwinkel Rotterdam heeft een uitgebreide selectie Italiaanse producten en ingrediënten om van te genieten of mee naar huis te nemen.

Italiaanse delicatessen Rotterdam van Gastrovino

Gastrovino, gevestigd op de Nieuwe Binnenweg 335A in Rotterdam, is de ultieme bestemming voor liefhebbers van verfijnde wijnen en heerlijke delicatessen van over de hele wereld. Hier vindt u niet alleen de beste wijnen, maar ook een uitgebreide selectie van vers gebrande noten, tapas, vleeswaren, zowel Hollandse als buitenlandse kazen, chocolade, diverse soorten olijfolie, gedroogde pasta’s en een gevarieerd assortiment aan lokale Rotterdamse producten.

Wat is er speciaal aan deze zaak?

Italiaanse delicatessenwinkel Rotterdam Gastrovino legt de nadruk op kwaliteit en biedt een persoonlijke service, of u nu langskomt voor uw wekelijkse boodschappen, een smaakvolle borrelplank, een bijzonder cadeau, of een uniek relatiegeschenk. U wordt altijd van harte verwelkomd en voorzien van alle advies die u nodig heeft. Breng ze dus een bezoek en geniet van de lekkere Italiaanse delicatessen Rotterdam.

Italiaanse delicatessen rotterdam denieuwebinnenweg

Bekijk onze Food

Italiaanse delicatessen Rotterdam van Spaghetteria

Spaghetteria is veel meer dan alleen een restaurant; het is uw stamrestaurant. Hier draait alles om verse, huisgemaakte pasta en het koesteren van traditionele Italiaanse waarden. De kwaliteit van de pasta en wijn is vanzelfsprekend, maar wat deze plek echt bijzonder maakt, is de hechte band die u opbouwt met zowel het eten als de mensen om u heen.

Waarom zou u hier moeten gaan eten?

Iedereen is welkom en het contact met medegasten staat centraal. Dus of u hier nu met vrienden, familie of alleen bent, u voelt zich altijd thuis. Bij Spaghetteria komt u in het begin voor de authentieke smaken van Italië, maar u blijft terugkomen voor de warme, vertrouwde sfeer van uw stamrestaurant. Geniet samen van verrukkelijke Italiaanse delicatessen Rotterdam.

Kom langs en proef de smaak van Italië!

Bovengenoemde restaurants en Italiaanse delicatessenwinkels Rotterdam bieden u de kans om de authentieke smaken van Italië te ervaren. Of u nu op zoek bent naar ingrediënten voor uw eigen Italiaanse gerechten of wilt genieten van een heerlijke maaltijd in een gezellige sfeer, u zult het ongetwijfeld vinden. Bezoek La Zia Maria, Gastrovino en Spaghetteria en laat uw smaakpapillen verwennen door de smaken van Italië in het hart van Rotterdam.

Bekijk ook...