USP Nieuwe Binnenweg

Gezellige winkelstraat

USP Nieuwe Binnenweg

Specialistische winkels

USP Nieuwe Binnenweg

Authentiek met karakter

Ontdek alle winkels van de Nieuwe Binnenweg

Zone1

De Nieuwe Binnenweg zone 1

Zone 1 van De Nieuwe Binnenweg strekt zich uit van het Eendrachtsplein tot en met de 's-Gravendijkwal in Rotterdam. Onderweg kom je restaurants en café, kappers, kledingzaken en andere speciaalzaken tegen.

De Nieuwe Binnenweg zone 2

Vanaf de 's-Gravendijkwal tot en met de Rochussenstraat loopt Zone 2 van de Nieuwe Binnenweg. Het verlengde van de gezellig buurtstraat biedt onder meer lifestyle winkels, delicatessenzaken en heerlijke restaurants.

Over De Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg

Laat je verrassen door het winkelaanbod van de langste winkelstraat van Nederland. De Nieuwe Binnenweg biedt bezoekers een prettige balans tussen volks, multicultureel en modern op het gebied van eten, drinken & shoppen. Kom in contact met de leukste ondernemers en ervaar de Rotterdamse gastvrijheid.

Verrassend veel lente!

Wanneer er langzaam weer kleur in het landschap komt en de vogels fluiten, dan weet je dat de lente in aantocht is. De temperatuur stijgt en op de eerste terrasdagen strijken mensen neer voor een kopje koffie in de buitenlucht. Op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam vind je alles voor de lenteschoonmaak, terrassen voor een drankje, nieuwe kleding voor het seizoen, bloemen voor thuis en meer. Alles voor een goed begin van de lente.