CIGO nieuwe binnenweg voor cigarillos, sigaren en meer!

Zoek je een tabakswinkel in Rotterdam aan de prachtige winkelstraat de Nieuwe Binnenweg? Dan is CIGO Nieuwe Binnenweg of een van de andere tabakszaken een echte aanrader. Waar ze liggen, wat je er allemaal kunt kopen (veel meer dan alleen rookwaren!) en wanneer ze open zijn, lees je hieronder.

Cigo nieuwe binnenweg

Bekijk onze winkelstraat

De beste tabakswinkels op de Nieuwe Binnenweg

Shop & Go Tabak

De tabakswinkel van Shop & Go Tabak ligt aan de Nieuwe Binnenweg 221A. Kom je met de tram? Dan stap je voor een bezoek aan deze tabakszaak uit bij halte Rotterdam ’s-Gravendijkwal of Claes de Vrieselaan. Je treft er een brede keuze aan sigaretten aan en dat is ook waar Shop & Go in is gespecialiseerd. Je herkent de zaak snel aan de grote rode en witte letters waarin de naam van de winkel op de gevel geschreven is. Verder zie je in de etalage kaarten en cadeaus die je er ook koopt.De Shop & Go Tabak is elke dag van de week geopend van 10.30 tot 22.00 uur.

Het Pijpenhuis 2

Een klein stukje verder de straat in, aan de Nieuwe Binnenweg 250B, ligt Het Pijpenhuis 2. Naar deze tabakswinkel ga je als je een bijzondere collectie pijpen wilt zien of er eentje wilt kopen. De donkere hardhouten kozijnen laten nog de uitstraling van een authentieke tabakszaak zien. De reclame in de etalage toont wat je er allemaal nog meer kunt kopen.De openingstijden wijken af van de andere tabakswinkels. De deuren zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en wel tussen 9 uur ’s ochtends en 17.30 uur ’s avonds. Alleen op zaterdag gaat de winkel in de ochtend een half uur later open (om 9.30 uur). En op zondag en maandag is de tabakswinkel gesloten.

CIGO Nieuwe Binnenweg

CIGO Nieuwe Binnenweg ligt op nummer 284, tussen tramhalte Claes de Vrieselaan en Heemraadsplein. Behalve tabak koop je hier wenskaarten, snoepgoed of kantoorartikelen. Bij deze CIGO-vestiging vind je overigens ook een PostNL-balie en je doet er mee aan kansspelen. Zelfs je OV-kaart opladen is hier mogelijk. Je herkent de tabakswinkel aan de uithangborden van de loterij en de reclameborden op de stoep.De winkel is van maandag tot en met zondag geopend en wel van 9 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds.

Tabak & Gemakswinkel Vivánt

Tussen tramhalte Rotterdam Ruilstraat en de Lage Erfbrug ligt Tabak & Gemakswinkel Vivánt, aan de Nieuwe Binnenweg 460. De etalage van deze zaak is meestal rustig ingericht, zodat je heel goed naar binnen kunt kijken wat je er allemaal kunt kopen. Twijfel je daarover? Dan staat het ook naast de naam van de zaak vermeld. Ze hebben er een zeer uitgebreid assortiment. Naast tabak haal je hier je magazines en kaarten. Ook pasfoto’s maken of een pakketje via de PostNL-balie op de bus doen kan hier.De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op doordeweekse dagen is de tabakszaak open tussen 9 en 18 uur. Op zaterdag gaat de deur iets later open (om 10.30 uur) en sluit de zaak – net als alle andere dagen – om 18 uur.

Cigo nieuwe binnenweg roken

Bekijk onze winkelstraat

Waarom naar tabakswinkel op de Nieuwe Binnenweg?

Veel van de piepkleine tabakswinkeltjes van vroeger – met bijna alleen maar rookwaren – bestaan niet meer. Toch zijn de eerder vermelde tabakswinkels zoals de CIGO Nieuwe Binnenweg heerlijke winkels om te bezoeken. Er hangt een authentieke sfeer en je krijgt er deskundig advies, niet alleen over sigaretten of andere tabaksproducten. De diensten in de winkels zijn veel uitgebreider en je blijft er langer hangen om lekker even rond te snuffelen.Nog een setje verjaardagskaarten kopen? Postzegels nodig? Meedoen aan een loterij of een cadeautje kopen? Ook dat kan tegenwoordig in de betere tabakszaken. En dat altijd met een goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service!

CIGO Nieuwe Binnenweg of andere tabakszaak? Kom naar de Nieuwe Binnenweg!

Dus ben je op zoek naar rookwaren of andere artikelen in het uitgebreide assortiment van de CIGO Nieuwe Binnenweg, Tabak & Gemakswinkel Vivánt, Shop & Go Tabak of Het Pijpenhuis 2?Fiets, wandel, parkeer in de buurt of pak de tram naar de Nieuwe Binnenweg en kom onze tabakswinkels ontdekken. Wedden dat je er slaagt!

Bekijk ook...