De Nieuwe Binnenweg: dé plek voor boetiekjes Rotterdam

Boetiekjes zijn winkeltjes waar je heerlijk en lekker lang rondsnuffelt. Boetiekjes zijn vaak kleine kledingwinkeltjes met een compleet eigen, authentieke uitstraling. Maar ook andere kleinere zaakjes met originele producten en een unieke sfeer kunnen als boetiek bestempeld worden. Boetiekjes Rotterdam vinden? Kom dan naar sfeervolle winkelstraat de Nieuwe Binnenweg, waar je de populairste boetiekjes van heel Rotterdam ontdekt!

Boetiekjes rotterdam winkel

Bekijk onze fashion!

Boetiekjes Rotterdam? Ontdek winkelstraat Nieuwe Binnenweg

De Nieuwe Binnenweg is een lange en gezellige winkelstraat tussen het Eendrachtsplein (net na de Oude Binnenweg) en het water bij de Lage Erfbrug. De winkelstraat is in twee zones opgedeeld. (Zie kaart) De fraaie boetiekjes die de Nieuwe Binnenweg rijk is, zijn verdeeld over beide zones. Wil je alle boetiekjes afstruinen? Dan is een stel makkelijke wandelschoenen of een fiets wel handig.Je loopt namelijk in een klein half uurtje de complete Nieuwe Binnenweg af, maar dan ben je nog geen van de boetiek winkeltjes in geweest! Wie geen fiets of makkelijke loopschoenen heeft, pakt de tram. Zowel in de Centrum als Delfshaven zone liggen voldoende tramhaltes.

Boetiekjes Nieuwe Binnenweg: een must-visit voor de échte fashionista

Hieronder tref je een overzicht van een aantal boetiekjes Rotterdam aan die op dit moment zeer in trek zijn:

OSKA

Bij OSKA vind je niet alleen unieke kledingstukken, maar ook kleding die duurzaam is. Duurzaam wil volgens het team va OSKA Rotterdam niet alleen iets zeggen over de herkomst en productie van een product. Het gaat er volgens het merk namelijk ook om dat kleding draagbaar is en blijft. De perfecte outfit bestaat volgens OSKA dan ook uit een aantal basiskledingstukken die meerdere jaren mooi en goed blijven.

Xzota

Xzota is ontzettend populair vanwege zijn eigen sieraden, maar er is nog meer! Wat als een paal boven water staat? Dat is maatwerk. Hier doen ze nog veel met de hand en dat betekent dat je altijd iets unieks koopt. Van sieraden tot decoraties voor in huis en van spullen voor jezelf tot cadeautjes voor een ander. Bij Xzota kijk je je ogen uit. En zie je prachtige oorbellen, maar heb je nog geen gaatjes? Dan kun je hiervoor ook bij de medewerkers van Xzota terecht. Net als voor de uitvoering van je eigen sierraadontwerp.

SuperMatique

SuperMatique is dé plek waar je moet zijn als je iets origineels zoekt dat NIET van de grote of bekende merken afkomt. SuperMatique is een boetiek die van binnen zoveel mooie spullen te bieden heeft, dat het nog lastig wordt om een keuze te maken. Wieneke van Gemeren is de inspiratie voor de winkel. Wat zij allemaal aan ideeën heeft en verzamelt (voornamelijk woonaccessoires), krijgt een plaatsje in de boetiek. Je vindt er echt alles; van design tot rustiek en van naturel tot de meest bonte kleuren.

Kleur op tafel

Voor een speciaal moment, of gewoon elke dag je tafel prachtig dekken? Dan ga je naar een van de fleurigste boetiekjes RotterdamKleur op tafel. Je vindt er alles voor op tafel, maar meestal wel met een stukje originaliteit in het ontwerp. Van tafelkleed tot bord en bestek. Van glaswerk tot decoraties (kaarsen, servetten). Kleur op tafel laat je je eigen bijzondere tafelsfeer creëren. De medewerkers helpen je ook om bij gebrek aan inspiratie een geschikte combinatie van tafelitems te maken.

Boetiekjes rotterdam

Bekijk onze fashion!

Daily Sneaker Steals

Voor de meest originele sneakers ga je naar de boetiek van Daily Sneaker Steals. Alleen de manier waarop de sneakers aan je gepresenteerd worden is al een bezoekje aan de winkel waard. De meest exclusieve sneakers – die elders in de wereld niet meer te koop zijn – vind je hier vaak nog wel. Dat je bij deze boetiek te maken hebt met een verzamelaar en absolute liefhebber van vintage sneakers mag wel duidelijk zijn.Halverwege 2023 geopend en nu al een van de populairste boetieks van heel Rotterdam: Daily Sneaker Steals!

Lalunia

Kleed jij je graag anders dan de rest en is kleding uit massaproductie niet aan jou besteed? Neem dan eens een kijkje bij Lalunia. De collectie bestaat uit hele andere merken en ontwerpen dan je van de ketens gewend bent. Elke collectie stellen ze met zorg samen. Een van de pijlers van Lalunia? Een kledingstuk moet op zichzelf prachtig zijn en heerlijk zitten. Maar het moet ook te combineren zijn met andere accessoires. (Die vind je overigens ook bij Lalunia!)

Boetiekjes Rotterdam ontdekken? De Nieuwe Binnenweg is een uitje voor iedereen!

In de boetiekjes aan de Nieuwe Binnenweg is het heerlijk snuffelen naar kleding, sieraden, schoenen, decoraties en cadeaus. Maar er valt nog veel en veel meer te beleven. Behalve boetiekjes Rotterdam leent de Nieuwe Binnenweg zich prima voor een dagje uit. Of maak er een heel weekend van. Zoek een hotel in de straat (Hotel Emma) en nog een paar plekken om heerlijke te ontbijten, lunchen en dineren. Er is horeca genoeg aan de Nieuwe Binnenweg!

Bekijk ook...