Bloemist Rotterdam? Bloemen voor elke gelegenheid: de Nieuwe Binnenweg

Voor een bloemist Rotterdam hoef je niet ver te gaan. Op de Nieuwe Binnenweg vind je er diversen en ze hebben ieder hun eigen bijzondere assortiment bloemen en planten. Soms is het aanbod in de winkel nog uitgebreider en koop je er ook design, potten of decoraties. Ook benieuwd naar welke bloemenwinkel Rotterdam jouw favoriet voor groen in huis of op kantoor wordt? We zetten er drie in het zonnetje!

Bloemist rotterdam boeket denieuwebinnenweg

Bekijk onze winkelstraat

Bloemist Rotterdam in de Centrum zone: Een Bloemetje op Tafel

Bij Een Bloementje op Tafel krijg je bloemen, planten, vazen en potten. Zoek je een cadeau om jezelf op te fleuren of iemand anders een hart onder de riem te steken? Dan ben je bij deze bloemist Rotterdam in een keer klaar. Elke collectie wordt nauwkeurig geselecteerd, zodat je er elke keer weer een gevarieerde bos verse bloemen voor thuis koopt die minimaal een week lang mooi blijft.Tip van bloemenwinkeleigenaresse en -kweekster Lysbeth voor mensen die geen tijd hebben om elke week de bloemenzaak te bezoeken: neem een bloemenabonnement. Dit is de uitkomst voor zowel particulieren als zakelijke klanten die wél graag verse bloemen op tafel of op de balie in de ontvangsthal willen, maar deze graag geleverd willen krijgen. Een Bloementje op Tafel levert ook eenmalig in plaats van periodiek planten en bloemen op bestelling.

Bloemist Rotterdam in de Delfshaven zone: De Boeketterie

De volgende bloemist blinkt uit in het leveren van bloemen voor elke gelegenheid. Of je nu je wekelijkse bloemetjes komt uitzoeken, of een bijzonder boeket of bloemstuk voor een trouwerij of afscheid zoekt. Ze hebben het in hun standaardassortiment bloemen. Of ze maken het speciaal voor je. Ed en zijn team bij De Boeketterie zijn trots op de verse seizoensbloemen die telkens weer van de beste kwaliteit zijn.Een groot pluspunt van De Boeketterie? Bestel je vandaag voor 14 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag naar het door jou opgegeven adres gebracht. Kaartjes, ballonnen of chocolaatjes toevoegen, of een hartvormige doos met prachtige rozen bij je lief laten bezorgen; het kan allemaal bij De Boeketterie.

Bloemist rotterdam denieuwebinnenweg

Bekijk onze winkelstraat

Een bloemist met iets extra’s: Stek de Stadstuinwinkel

De derde bloemist Rotterdam – ook in Delfshaven zone – is Stek. Kenmerkend voor Stek is dat bij de keuze voor het assortiment duurzaamheid en natuurlijke producten voorop staan. Eigenlijk is Stek niet alleen dé plek voor unieke bloemstukken. Je stelt er namelijk ook creatieve bloemenarrangementen op maat samen. Je kiest een hoofdkleur of speciale bloem die je in het arrangement verwerkt wilt hebben. En de enthousiaste medewerkers van Stek doen de rest.Bij een andere bloemist Rotterdam ligt de focus vaak alleen op bloemen en planten; eventueel aangevuld met potten en vazen. Bij Stek krijg je een heuse Stadstuinwinkel. Wil je een uniek cadeau uitzoeken voor iemand met groene vingers? Snuffel dan eens op je gemak tussen het duurzame gereedschap, de vogelhuisjes en de boeken. Je ziet er zoveel meer dan alleen bloemen en planten. Zelfs een leuk pakketje met biozaden voor het nieuwe moestuinjaar behoort bij deze stadstuin winkel tot de mogelijkheden!

Inspiratie voor kleur en groen in elk seizoen?

Een bloemist Rotterdam is er voor een ander, maar ook voor jezelf. Ga eens langs bij De Boeketterie, Een Bloemetje op Tafel en Stek. En laat je inspireren door de bloemen, planten en andere decoratieve producten en cadeaus in de bloemenwinkels. Deze bloemisten hebben stuk voor stuk passie voor hun vak en winkel. Ze weten welke positieve effecten bloemen en planten op de mens hebben. Dus maak jezelf gelukkig en ontdek De Nieuwe Binnenweg met jouw bloemenwinkel Rotterdam!

Bekijk ook...